Ce mai citim, ce mai vizionam

Ce mai citim, ce mai vizionam
1 cititori au dat 5

Revista BBC Science Focus în limba română! Numărul din luna noiembrie 2014 are un articol frumos despre importanța studiului microbilor din sol. Grăbiți-vă la chioșcurile de ziare!

Cătălin Ștefănescu în dialog cu un David Hilmers, un astronaut care a participat la patru misiuni în spațiu, iar la sfârșitul carierei de la NASA a început facultatea de medicină și apoi a devenit medic și profesor. Un om extraordinar, care ne dă și detalii despre viața în imponderabilitate, dar și comentează și analizează filmul Gravity cu Sandra Bullock și George Clooney.
„Din spațiu, pământul se vede ca un întreg, nu există granițe”, spune Hilmers. Acum el se concentrează pe problema sănătății globale.
http://www.tvrplus.ro/editie-garantat-100-272269

Un scurt reportaj de la TVR despre două cercetătoare românce de la Institutul Rockefeller, respectiv Mount Sinai School of Medicine, ambele din New York. Dr. Roxana Georgescu ilustrează foarte frumos cum se poate să îți păstrezi identitatea națională, să ai o familie împlinită, dar și să fii cercetător intr-unul dintre cele mai puternice institute de cercetare din lume.
https://www.youtube.com/watch?v=G6YnS_xdnNM

Revista Știință și tehnică!

Alte articole din aceeași categorie

Ți-a plăcut articolul? Urmărește-ne pe Twitter @Streptococcul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>